2024. május 10. - Ármin, Pálma

Reklámzabálók napja

Délután és este is lesz reklámzabálás idén, ugyanis a Reklámzabálók Éjszakája elnevezésű rendezvényt november 24-én tartják a Budapest Kongresszusi Központban, amikor is két alkalommal, 14 és 19 órakor vetítik le a nemzetközi reklámkínálat színe-javát - j
2007. október 18. csütörtök 14:20 - Hírextra

A Magyarországon hetedik alkalommal megrendezendő eseményen eddig összesen mintegy 50 ezer reklámra éhes látogató vett részt, míg világszerte az első 1981-es vetítés óta 12 millió.
A méltán népszerű esemény most is számos különleges csemegével csábítja reklámzabálásra az érdeklődőket. Látható lesz a nemzetközi filmipar legfrissebb 600 gyöngyszeme, de bemutatkoznak a belga, svájci és a román reklámfilmgyártás remekei is.

A kínálatból az újságírók egy 20 perces összeállítást láthattak csütörtökön, az egyes reklámokról alkotott véleményüket nevetéssel, pfujolással értékelték. A szervezők ezt várják a Reklámzabálók Délutánja és Éjszakája habzsolóitól is, fejezzék ki hangosan nemtetszésüket vagy derűjüket, hiszen a többség szava dönt: a jó a jó! A rossz nem jó!

Első alkalommal követhető nyomon az interneten is a reklámkavalkád az Enternet Live Streaming online közvetítést ad a helyszíni díjátadásról és az Éjszaka különleges eseményeiről.
Idén is meghirdették - a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségével közösen - a Reklámzabálók Kreatív Versenyt négy kategóriában (film, sajtó, plakát, rádió). Szavazni a www.pengezabalok.hu című honlapon lehet.

A szervezők régi magyar márkarelikviákat várnak, amelyekből online aukciót rendeznek. A befolyt összeg felét a beküldő kapja, a fennmaradó összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlják fel. A tárgyfelajánlásokat a markakmuzeuma@egzo.com e-mailre vagy az EGZO Média postai címére (1022 Budapest, Csopaki utca 13.) várják.

Már él a Reklámzabálók Kvíz, akik a www.reklamzabalok.hu/kviz weboldalon található kérdésekre helyesen válaszolnak, azok között értékes nyereményeket sorsolnak ki.
A belépőkről és az est részletes programjáról a www.reklamzabalok.hu című honlapon találhatók további információk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását