2024. május 2. - Zsigmond

Mégsem öngyilkosság volt?

A zárkatársak zavart viselkedése, és ellentmondásos vallomásai miatt merült fel az a gyanú, hogy mégsem öngyilkos lett egy 19 éves rab a tököli börtönben szombaton. Ezt Csere László a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka erősítette meg az RTL Klub Hí
2007. október 17. szerda 09:09 - Hírextra
A cellatársak korábban azt állították, hogy a fiú felakasztotta magát. A nevelőknek azonban feltűnt, hogy a rabok a történtek óta furcsán viselkednek. A fiatalokat újból meghallgatták, akik többször ellentmondásba keveredtek korábbi vallomásukkal. A BVOP parancsnoka ezért fordult a rendőrséghez. A nyomozás idejére a zárkatársakat elkülönítették.

A cellában összesen öten voltak. A feltételezések szerint a cellatársai akasztották fel a fiút, egy lepedőből készült kötéllel a fűtéscsőre. A rendőrök gyilkosság gyanúja miatt nyomoznak, egyelőre ismeretlen tettes után - mondta a Független Hírügynökségnek Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását