2024. április 25. - Márk

Eltűnt a kisfiú, gyanús a mama

Többször, többféle vallomást tett az augusztus elején a Margitszigetről eltűnt kisfiú, Dominik édesanyja. Legutoljára a napokban mondott olyat, ami alapján fordulat várható az eltűnt gyerek utáni nyomozásban. A vallomás tartalmát még vizsgálják a nyomozók
2007. október 16. kedd 13:30 - Hírextra
Fridman Róbert, az eltűnt gyerek szüleinek ügyvédje a Független Hírügynökségnek azt mondta, nem tud olyan eseményről, ami jelenleg előrébb vinné a nyomozást. Az ügyvéd szerint a rendőrség valószínűleg a gyerek-eltűnésekkel kapcsolatban október elején felállított külön nyomozócsoport munkájától remélhet előrelépést.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy az anya a gyerek eltűnése óta többször, többféle vallomást tett a rendőröknek. Legutóbb az elmúlt napokban közölt olyan adatokat, amelyek újdonságnak számítanak. Ezekről azonban az információk leellenőrzéséig nem közölhet részleteket a rendőrség.

A kétéves Takács Dominik augusztus 3-án a Margitsziget Árpád híd alatti területéről tűnt el. Az anya eredeti vallomása szerint úgy, hogy amíg egy pillanatra nem figyelt a gyerekre, az a víz felé indult. Az anya állítása szerint elesett és elvesztette az eszméletét, mire magához tért, a gyerek nem volt sehol. Az anyát később gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, mert többször ellentmondásba keveredett vallomásaiban. A gyerek apját is keresték, mert Dominik eltűnése után neki is nyoma veszett. Az apát egyébként körözték is, mert egy korában rá kiszabott börtönbüntetés letöltésére nem vonult be. A férfit elfogták, szeptember eleje óta börtönben ül, a korábbi, lopás miatt kiszabott két éves büntetését tölti. A gyerek azóta sem került elő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását