2024. május 9. - Gergely

Klímaőrjárat gyerekekkel

Klímaőrjárat címmel hirdet pályázatot dákoknak a CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület és a Magyar Természetvédők Szövetsége. A program célja, hogy növelje a gyerekek ismereteit az energiafelhasználásról, ennek ártalmas környezeti hatásairól.
2007. október 15. hétfő 17:05 - Hírextra
A pályázatra október 19-éig lehet jelentkezni.

A pályázatban résztvevőknek legalább 3 főből álló csapatot kell alkotniuk és 10 héten keresztül figyelni az iskolájuk energiafelhasználásának jellemzőit. A feladat minél több információt összegyűjteni és azok alapján energiamegtakarító lépéseket javasolni. Az összegyűjtött energiamegtakarítási lehetőségeket kell beküldeni a klimaorjarat@mtvsz.hu e-mail címre vagy a Magyar Természetvédők Szövetsége 1019 Budapest, Üllői u. 91/b postacímre.

A legjobb csapatok egy közös táborozáson vehetnek részt, a legjobb iskoláknak pedig egy éghajlatváltozásról szóló kiállítás és előadás a jutalma.

Jelentkezni október 19-éig a www.mtvsz.hu/kornynev internetes oldalon lehet. - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Éger Gyöngyi programfelelős.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását