2024. június 1. - Tünde

Nem jár a villamos

Nem közlekedik szombaton és vasárnap Budapesten a Bécsi út és a Thököly út között az 1-es villamos, mert a Hungária körút és az Ajtósi Dűrer sor kereszteződésben vágányokat cserélnek. A munka nem csak a villamosközlekedést érinti, az autósoknak is terelés
2007. október 13. szombat 08:57 - Hírextra
A Bécsi út és a Thököly út között villamospótló autóbuszok közlekednek. A pótlóbuszkra a legtöbb helyen a villamosmegállók közelében, a 901-es éjszakai járat megállóiban lehet felszállni. Ezen a hétvégén nem jár a 17-es villamos sem a pótlóbuszok a vágányokon járnak és a villamosmegállókban lehet rájuk felszállni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az 1-es villamos vonalának felújítási munkái miatt hétfőn hajnali öt óráig két ütemben lesznek forgalomkorlátozások. A vágánycsere első részében a Hungária körút városközpont felé vezető balra kanyarodó sávja, valamint az Ajtósi Dürer sor belső önálló balra kanyarodó sávja lesz lezárva. A második ütemben a Hungária körút Francia út felé vezető balra kanyarodó sávját zárják le.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását