2024. április 19. - Emma

Hotellánc melegeknek

Öt új hotel építését tervezi a következő öt évben a homoszexuális vendégkörre szakosodott Axel Hotels spanyol szállodalánc, amely a barcelonai után a jövő héten már második szállodáját nyitja meg az argentin fővárosban, Buenos Airesben.
2007. október 13. szombat 13:54 - Hírextra

A spanyol érdekeltségű vállalkozás 50 millió eurót költ az öt új ötcsillagos szálloda építésére. A jövőbeni tervekről Juan Juliá vezérigazgató csak annyit közölt, hogy a következő meleghotel - amelynek építését jövőre kezdik el - egy európai fővárosban nyílik, de nem árulta el, melyikben, a beruházásba pedig már idegen tőkét is bevonnak; a külső befektető egy meg nem nevezett baszk pénzintézet lesz.

A leendő melegszállodák egyike az Egyesült Államokban létesülhet, egy másik pedig talán Madridban nyílik - sugallta az igazgató.

Az október 16-án átadandó Buenos Aires-i melegszállodában 3200 négyzetméter alapterületen, öt szinten 48 lakosztály lesz. Teraszán egyebek közt üvegaljzatú úszómedencét élvezhetnek a vendégek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását