2024. április 24. - György

Megvan a vízválasztó!

Csütörtök este megkezdődtek a Petőfi Csarnokban folyó élő rádiós műsorvezetéssel párhuzamosan az esti programok is. A cél a 97.3 órás folyamatos élő adás, JoNeS az Abszólut Rádió műsorvezetőjének célja az evvel, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Magyar
2007. október 12. péntek 23:56 - Pálfi Rita

A stúdió és környéke teli van üveges szemű, fáradt emberekkel. És ki a legfrissebb, ropogósabb: JoNeS! Mintha nem is 56 órája vezetne műsort, megállás és alvás nélkül. Egyedül a hangján érződnek az elmúlt órák: Charlie-val vetekszik hangjának rekedtsége. Az estét a Vinyl Warriors indítja a színpadon.

Techno-ra és drum and bass-re bulizik a fekete zenét kedvelő tömeg

A Beatnuts előtti szórakoztatás igencsak nehéz feladatát Revolution & Döme és társaik oldották meg. De még hogy! Ugyanis a srácok a szájukkal zenélnek. Persze erre van hivatalosabb kifejezés is: Beat box. Személy szerint sosem hittem volna, hogy egy mikrofon és pár tehetséges ember elég olyan produkció létrehozására, amik alapból tengernyi számítástechnikát igényelnek. Hallható volt itt minden a színpadról: Prodigytől, Tiestóig kis Fugees-zal fűszerezve és záróslágerként riszálhatott a közönség az „I like to move it move it” című szám örökbecsű élményét felidézve.


Ez volt
Vinyl Warriors
Revolution & Döme
Beatnuts (Koncert)
Dj Zefil & Dj Nadir

The Beatnuts – az Ütemmógyik

Szinte érthetetlen, hogy a srácok miért csak most jutottak el kis hazánkba. Hiszen több számukban is elhangzik a Budapest szó. Látszik, hogy sokan csak rájuk vártak, a folyosók kiürülnek, a koncertterem színpadhoz közeli részén erősen megnő az embersűrűség. Kezek lendülnek el a magasba, lábak hagyják el a földet. Hey! Put your hands up int he air! (Hééé! kezeket a magasba!) Aki él, az mind mozog. Hallható volt az a zenei alap, amit a zenekar után Jennifer Lopez varázsolt slágerré. Ju-Ju(Jerry Tineo) a koncert után még beugrott JoNeS kalitkájába lelkesíteni a műsorvezetőt, belekukkantott egy, a kanapén talált szórakoztató magazinba is.

A koncert után Dj Zefil és a Dj Nadir szórakoztatta tovább a közönség legkitartóbb részét.

Az ezt követő nap is legalább ennyire jó programlehetőségeket kínál. A helyszín még mindig a Petőfi Csarnok, a rádió még mindig a 97.3-as frekvencián fogható, illetve a www.radiovan.hu oldalon látogatható. A rekordkísérlet vége meg egyre közeledik. Még 39 óra per pillanat.

Várható ínyencségek a mai napra:
22:00 Hősök
23:00 Fankadeli
Éjfél Mc Gőz
01:00 A DJ Verseny 3 győztese

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását