2024. május 3. - Tímea, Irma

Harangtolvajokat kaptak el

Harangtolvajokat fogott a rendőrség Újfehértón; az öt, mintegy kétmillió forintos kárt okozott 17-20 év közötti fiatal ellen eljárás indult - közölte az ügyben nyomozó nyíregyházi rendőrkapitányság munkatársa pénteken az MTI-vel.
2007. október 12. péntek 19:19 - Hírextra

Az újfehértói gyanúsítottak még június végén két harangot loptak el a szomszédos Kálmánháza iskolájának udvarából, s a rendőrség a rézből készült, 60 éves, 130 és 40 kilogramm súlyú jeladó eszközöket most szétverve találta meg egy bozótosban - mondta Illés György őrnagy.

A nyíregyházi kapitányság alosztályvezetőjének tájékoztatása szerint a gyanúsítottként kihallgatott fiatalok előre kitervelték a lopást, kocsival hajtottak az iskolához, ahol kötelekkel eresztették le felfüggesztési helyükről a harangokat és elvitték azokat.

A nyomozók figyelme már a bűncselekmény elkövetése után a fiatalokra terelődött, akik azonban akkor tagadták a lopást, most viszont előkerültek a tönkretett, kalapáccsal szétvert harangok, amelyek tárgyi bizonyítékként szolgálnak ellenük - tette hozzá a rendőr őrnagy.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását