2024. április 23. - Béla

Kultúrkuckó a kórházban

Könyvsarkot alakított ki a Heim Pál Kórház Madarász Utcai Gyermekkórház gyermekosztályán az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország. A Kultúrkuckót csütörtökön vehették birtokba a kis betegek.
2007. október 11. csütörtök 13:28 - Hírextra

A könyvsarokba több mint 200 könyvet helyeztek el, hogy a gyerekek kikapcsolódjanak, erőt merítsenek a gyógyuláshoz a mesék, regények, ismeretterjesztő kiadványok világából. A Kultúrkuckó létrejöttét a Provident Pénzügyi Zrt. támogatta, társadalmi felelősségvállalás programja keretében.

Az 1991-ben létrejött Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország hátrányos helyzetű embereknek nyújt segítséget, tekintet nélkül származásukra, nemükre, nemzetiségükre, vallási vagy politikai hovatartozásukra. Megalapítása óta küldetése az adományozás és az önkéntesség kultúrájának, a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának (Corporate Social Responsibility, CSR) fejlesztése, továbbá átlátható, hatékony civil szektor építése. Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország tavaly mintegy 31 millió forint értékű adományt fordított a hátrányos helyzetű emberek életminőségének javítására.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását