2024. május 5. - Györgyi

A Stewart Title Ltd. kiterjeszti jogcímbiztosítási tevékenységét

A Stewart Title Ltd., a New York-i tőzsdén STC kóddal jegyzett Stewart Information Services Corp. európai és ausztráliai ügyleteinek elsődleges intézője, örömmel jelenti, hogy immár az Európia Unió egészére kiterjedően kínálja jogcímbiztosítási tevékenysé
2007. október 10. szerda 15:43 - Hírextra

"A Stewart Title örül annak, hogy teljes és átfogó jogcímbiztosítási tevékenységet folytathat minden európai uniós országban, és csökkentheti az ingatlanügyletek kockázatát" - mondta Steven Lessack, a Stewart Title Ltd. vezérigazgatója. "Képzett európai csapatunk megnövekedett, hogy megfelelhessen a piac igényeinek és személyre szabott ajánlatokkal áll ügyfeleink rendelkezésére, beleértve a határokon átnyúló kereskedelmi ügyleteket is".

A jogcímbiztosítás segít a kockázatok csökkentésében, és javítja az üzleti hatékonyságot a lakó- és a kereskedelmi ingatlanok kereskedelme vagy visszjelzálog-ügyletek esetében. A Stewart a jogcímbiztosítási termékek teljes körét kínálja az ügyvédeknek, hitelezőknek és ingatlan-tulajdonosoknak annak érdekében, hogy felgyorsíthassák az ingatlankereskedelem és a visszjelzálog folyamatokat, és a kínálatban megtalálható számos lehetőséggel biztosítékot nyújtsanak az ingatlanberuházásoknak. A hamis személyazonosság és a jelzálog csalások jelentős növekedése miatt szerte a világon a Stewart kínálata biztosítékot jelent a váratlan bűncselekmények esetében is. Egy-egy biztosítási termék segíthet megvédeni az érdekelt feleket azoktól a veszteségektől, amelyek a hamis személyazonosság vagy a csalások minden ingatlan ügyletben fenyegetnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását