2024. április 17. - Rudolf

11 ország 43 orvosa jön

Mintegy harminc felolvasás színesíti az orvos-írók 51. nemzetközi kongresszusát, amelyet október 10. és 14. között Budapesten rendeznek meg - közölte Pintér Emil, a magyar tagszervezet titkára az MTI-vel kedden. Elmondta, hogy az Orvos-írók Világszervezet
2007. október 9. kedd 20:09 - Hírextra

Az írói vénával rendelkező doktorok a kongresszus fő témája, az emberi kommunikáció témakörében született verseiket és prózai írásaikat olvassák fel a budapesti eseményen.

Az orvos-írók nemzetközi kongresszusát évente rendezik meg, Magyarország nem először ad helyet a rendezvénynek, ám a legutóbbi itteni helyszínt is mintegy 15-20 éve választották ki.

Budapest Olaszország, Portugália és a tavalyi svájci helyszín után ad otthont a fesztiválnak, a jövő évi találkozót Németországban tartják.

Magyarországon 80 és 140 közé tehető a művészeti hobbinak hódoló orvosok száma, a tagszervezet évente rendezett balatonlellei találkozóján ugyanis nemcsak a költők, írók, hanem a festők és énekesek is bemutatkozhatnak kollégáiknak - közölte Pintér Emil.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását