2024. május 6. - Ivett, Frida

Demonstrálva gratuláltak a szülinaposnak

Egy orosz kormánypárti ifjúsági szervezet 10 ezer aktivistája tüntetett vasárnap Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnök 55. születésnapja alkalmából. A Nasi ("mieink") szervezet felvonulói születésnapi gratulációkat skandáltak. A részvevők piros trikót v
2007. október 7. vasárnap 20:32 - Hírextra
Putyin szülővárosában, Szentpéterváron a Nasi aktivistái "szeretett elnökünk" születésnapi ajándékaként fiatalok mosolygós arcképeivel dekorálták ki a belvárosi csatornapartokat.

Maga az ünnepelt, Putyin elnök bankettet tart a Kremlben. Államfősködésének 8 éve alatt eddig nem tartott születésnapot a Kremlben, de most második elnöki megbízatásának végével és küszöbön álló távozásával indokolta az ünnepséget.

Putyint sok ellenzéki vádolja elfogadhatatlan hatalomkoncentrációval. De tény, hogy széles körben örvend nagy népszerűségnek. Annyira, hogy neve már jó márkanév. A Komszomolszkaja Pravda című lap szombati beszámolója szerint a szibériai Tyumeny városban kerámia Putyin-szobrocskákat kezdtek árusítani, amelyek az államfőt judoöltözetben ábrázolják. Volgográdban pedig egy zöldségkonzervet hoztak forgalomba Putyin márkanévvel.

Szentpéterváron egy kerület lakói Putyinról nevezték el a játszóteret. Igaz, azért, nehogy ingatlanbefektetők építkezhessenek rajta.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását