2024. május 18. - Erik, Alexandra

A kislány halott a britek szerint is

A brit nyomozók is osztják portugál kollégáik feltételezését arról, hogy a szülők megölték Madeleine McCann-t- állítja rendőrségi forrásokra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap internetes kiadása. A Star szerint a Scotland Yard is amellett tette l
2007. október 7. vasárnap 09:02 - Hírextra
A springer spánielek nemcsak vérnyomokat, hanem holttest-szagot is felfedeztek McCann-ék apartmanjában, autójában, az anya, Kate ruháin és az eltűnt négyéves játékain.

Az Expresso című portugál bulvárlap közben tudni véli, hogy Kate McCann-t kishíján letartóztatták utolsó kihallgatása alatt és valószínűleg ez okozta a pár sietős távozását Portugáliából. A vezető nyomozó, Goncalo Amaral a gyermekei őrizetlenül hagyása ürügyén (ez Nagy-Britanniában valóban bűntettnek számít) egyszerűen be akarta zárni Maddie anyját egy cellába. Az ügyész azonban megakadályozta ebben. Amaralt azóta eltávolították a McCann-ügytől.

A portugál nyomozó csoportot eddig már ketten otthagyták. Ők kimerültségre panaszkodtak. A szakszervezet szerint a rendőrök május óta gyakorlatilag szabadnap nélkül dolgoznak, több mint 15 napnyi túlórát halmoztak fel, ez pedig az ügymenet további akadozásához vezethet- mondják az érdekvédők.

A McCann család ügyvédei közben azt szeretnék elérni, hogy a szülőket ne gyanúsítottként kezeljék, mert akkor szabadon beszélhetnének az ügyről. Jelenleg csak börtönbüntetés terhe mellett tehetik ezt. Kate és Gerry McCann tagadja, hogy bármi közük lenne lányuk május3-i eltünéséhez a portugáliai Praia da Luz-ban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását