2024. május 22. - Júlia, Rita

Koncz Zsuzsa dedikált

A Fehérvári úti Fővárosi Művelődési Ház Illés Klubjában Koncz Zsuzsa péntek este dedikálta a tavaly december 2-án a Budapest Sportarénában tartott koncertjének DVD-jét, amely a napokban jelent meg.
2007. október 6. szombat 12:17 - Hírextra

A klubban nagy szeretettel fogadták az énekesnőt. A dedikálásra a vadonatúj DVD-n kívül sokan hoztak régebbi CD-ket, "bakelitlemezeket" vagy szórólapokat, közben folyamatosan villogtak a vakuk. A klub vezetése megszervezte a lemez helyszíni árusítását, de gondoskodott arról is, hogy azok is láthassanak részleteket belőle, akik éppen nem tudják megvásárolni.

A klubesten Koncz Zsuzsa az MTI-nek elmondta, hogy a kész DVD végül is nem jelentett számára különösebb meglepetést, hiszen annak készítési folyamatánál végig jelen volt, így - mint mondta - pontosan tudja azt is, hogy milyen anyagból készült. Arra a kérdésre, hogy a kész munkát látva maradt-e hiányérzete, azt felelte, "az embernek pontosan tudnia kell a körülményekhez igazítania igényeit. Magyarország kis ország, s ez a maximum, amit egy ilyen koncertből ki lehet hozni".

Az énekesnő köszönetet mondott Antók Csabának - aki a tévéműsor és a DVD rendezője is volt -, akinek, mint mondta, a "kitartása és tehetsége nélkül nagyon nehéz lett volna ezt így összehozni".
Koncz Zsuzsa elmondta azt is, nem került olyan dal a lemezre, amint utólag megbánt volna. "Ezek olyan dalok, amelyeket én választottam" - mondta, megjegyezve, hogy a lemezen hallható a koncert összes dala.

A Hungaroton által kiadott lemezen a dalok az eredeti sorrendben láthatók-hallhatók. A 149 perces DVD tartalmazza azt a portréfilmet is, amelyet a Duna Televízió készített Koncz Zsuzsa pályájának különböző szakaszaiból, s amelyben többek között Bródy János és Tolcsvay László méltatják az énekesnő teljesítményét. Mindketten felléptek a tavaly decemberi koncerten, Bródy János ott volt a péntek esti bemutatón is.

A koncertet a Duna Televízió korábban már bemutatta. A vezető operatőr Zentay László volt, a hangfelvételeket a Koncz Zsuzsát kísérő együttes vezetője, Závodi Gábor készítette a ZMEX stúdióban.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását