2024. április 26. - Ervin

Chris Rea Budapestre jön

Budapesten ad koncertet Chris Rea brit énekes-gitáros 2008. március 3-án, a zenész a The Fabulous Hofner Blue Notes című turnéja keretében játszik a Papp László sportarénában - tájékoztatták a szervezők az MTI-t pénteken.
2007. október 5. péntek 15:39 - Hírextra

Chris Rea és együttese a kétórás koncerten blues alapú instrumentális zenét játszik, de elhangzanak majd az énekes-gitáros klasszikusnak számító dalai is - tudatta a Showtime Budapest koncertiroda.

A rockzenész Robert Ahwai gitárossal, Neil Drinkwater billentyűssel, Colin Hodgkinson basszusgitárossal és Martin Ditcham dobossal turnézik a jövő év elejétől. A koncertek az 1960-as évek bluesos hangulatát idézik fel. Chris Rea ezzel példaképe, a 82 esztendős BB King előtt szeretne tisztelegni.

Chris Rea legutóbb 2006. március 5-én lépett fel Budapesten.
Az 56 esztendős, Angliában született, ír és olasz származású Chris Rea tavaly a búcsú gondolatával foglalkozott súlyos betegsége miatt. Mostanában azonban több alkalommal is úgy nyilatkozott, hogy nem szeretne kimaradni az élő koncertek varázsából, ezért döntött az újabb fellépések mellett.
Chris Rea eddig több mint harmincmillió lemezt jelentetett meg. E termésből kiemelkedik a 11 CD-ből álló "Blue Guitars" szett 130 dallal, egy DVD-vel valamint a Chris Rea festményeiből összeállított könyvvel.

A szervezők közlése szerint Chris Rea következő lemeze decemberben jelenik meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását