2024. március 29. - Auguszta

Ötpárti beszélgetés

Ismét meghívót küldött a parlamenti politikusoknak Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája. Szili Katalin házelnök és a frakcióvezetők csütörtök délelőtt a Nagy Imre Emlékházban gyűlnek össze, hogy a nemzetet összekapcsoló értékekről beszélgessenek.
2007. október 4. csütörtök 08:55 - Hírextra

Jánosi Katalin szerint a ház történelmi hangulata elősegítheti az ünnepre való ráhangolódást, és azt, hogy idén békés legyen az október 23-i megemlékezés. A házigazda reméli, hogy napi politikáról nem lesz szó - írja a Népszava. A házelnök mellett Lendvai Ildikó MSZP-s, Navracsics Tibor fideszes és Herényi Károly MDF-es frakcióvezető lesz ott a találkozón. Az SZDSZ-t Gusztos Péter, a KDNP-t Rubovszky György frakcióvezető-helyettes képviseli.

Jánosi Katalin korábban közös imára hívta a parlamenti pártok vezetőit június 15-ére nagyapja kivégzésének 49. évfordulójára, de a Fidesz és a KDNP elnöke nem volt ott a megemlékezésen.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását