2024. május 10. - Ármin, Pálma

Britney küzd

Britney Spears nem adja fel a harcot, eltökélte, hogy visszaszerzi fiait. Az énekesnőnek egy hétfői bírósági határozat értelmében - volt férje javára - kellett lemondania gyermekeiről.
2007. október 3. szerda 22:01 - Hírextra

A sokkoló döntés ugyanakkor azt is kimondta, hogy a határozat "a bíróság újabb döntéséig érvényes", így az egykori popcsillag most nekilátott, hogy rendezze az utóbbi időszakban igencsak zavarossá vált életét.

Első lépései között egy Kaliforniában is érvényes jogosítvány kiváltása szerepelt. Spearst nemrég az ittas vezetés mellett azért is megbüntették, mert louisianai jogosítványa nem volt érvényes Kaliforniában, ez szintén a volt férj, Kevin Federline malmára hajtotta a vizet. Az új jogosítvány kiadásáról szóló híreket a kibocsátó hivatal illetékese is igyekezett minél hamarabb megerősíteni a People magazin számára.

Britney és legújabb ügyvédje a Federline és jogászai által felhozott drog- és alkoholproblémákra is igyekeznek megoldást találni. Az újabban háttértáncosból rapperré avanzsáló Federline és ügyvédje a bíróság előtt bizonyították, hogy Britney nem jelent meg az előírt kábítószer- és alkoholteszteken, az énekesnő képviselője ugyanakkor azt mondja, hogy ügyfele nem produkált pozitív tesztet. A bíróság ugyanakkor nem tesz különbséget a pozitív teszt és a megjelenés elmulasztása között.

Egy közeli barát szerint az egykor a zenei toplisták élén tanyázó 25 éves híresség jó hangulatban van, s bízik abban, hogy ha teljesíti a mulasztásokat, visszakaphatja a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James feletti felügyeletet - írja a People magazin. Britneynek a bírósági határozat szerint csak szerdán kellett volna átadni a gyerekeket apjuknak, az énekesnő viszont már hétfőn megtette ezt, hogy minél előbb nekiláthasson az ügyintézésnek.

Britney és Kevin két évvel házasságkötésük után vált külön; azóta az énekesnő botrányos megjelenéseivel, ittas vezetéssel, elvonókúrával, és egy félresikerült élő MTV-s fellépéssel hívta fel magára a figyelmet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását