2024. április 23. - Béla

Telefonos segítség a határon túlra

Október 1-től Közkapcsolati Irodát indít a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) Kisebbség- és Nemzetpolitikáért Felelős Szakállamtitkársága - tájékoztatott a MeH. Az iroda feladata, hogy gyors, szakszerű és közvetlen tájékoztatást nyújtson a Szakállamtitkárság h
2007. október 2. kedd 18:15 - Hírextra
Az irodán bárki felvilágosítást kaphat egyebek mellett a Magyar igazolvánnyal kapcsolatos friss információkról, a Schengeni -csatlakozás után kialakuló gyakorlatról, a Szülőföld Alap pályázatairól, a határon túli magyarságot érintő magyar (vagy magyar részvételű) európai uniós programokról.

Az iroda működése nem jár új emberek felvételével, mindössze két ember - egy koordinátor és egy ügyfélszolgálati munkatárs - részvételével működik majd. Az ügyfélszolgálati munkatárs a hét öt munkanapján teljes munkaidőben fogadja a telefonhívásokat a (+36-1)441-2390-es telefonszámon, amelyeket az iroda, illetve a Nemzetpolitikai Főosztály munkatársai email-ben, levélben vagy telefonon válaszolnak meg - derül ki a MeH közleményéből.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását