2024. április 29. - Péter

MSZP-vezetők távozása várható

Lemondanak posztjukról az MSZP Bács-Kiskun megyei elnökségének választott tisztségviselői, ha a párt országos etikai bizottsága a kiskunhalasi városi pártszervezet feloszlatásáról dönt - tudta meg a Független Hírügynökség Nyakó Istvántól, az MSZP szóvivőj
2007. október 2. kedd 22:47 - Hírextra
Választott vezetői poszt a megyei szervezetben az elnöki, az alelnöki, illetve a választmányi elnöki pozíció. Az MSZP országos elnöksége a Bács megyei vezetők döntését tudomásul vette.

Nyakó István kedden délelőtt, az MSZP elnökségének reggeli ülése után jelentette be, hogy az MSZP kiskunhalasi szervezetének feloszlatását kezdeményezi a párt országos elnöksége. Az indoklás szerint "a párt elveit és érekeit súlyosan sértő jelenségek" miatt kezdeményezte az elnökség a párt etikai bizottságánál a kiskunhalasi szervezet feloszlatását és újraszervezését.

Simon Gábor az Országos Etikai és Egyeztető Bizottság elnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a testület jövő szombati ülésén dönt az elnökség keddi határozatáról. Ha megerősítik azt, akkor az automatikusan a kiskunhalasi szervezet feloszlatását jelenti. Az etikai bizottság ezen az ülésén dönt a szervezet újjászervezésének menetéről is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását