2024. április 25. - Márk

El akarja tiltatni riválisát

A német THW Kiel sztárkézilabdázója, a francia Nikola Karabatic eltiltást kér a neki súlyos sérülést okozó tunéziai Isszam Tejre, a Montpellier légiósára. A két csapat szombati, Bajnokok Ligája-mérkőzésen Tej ütközött Karabaticcsal, akinek megsérült a vál
2007. október 2. kedd 16:22 - Hírextra

"Brutális játékos, remélem, a videofelvételek meggyőzik a döntéshozókat, és Tejt eltiltják" - mondta Karabatic. A Kiel mindenesetre az európai szövetséghez fordult az ügyben.

Sinka László, a magyar szövetség főtitkára az MTI-nek elmondta, a hazai bajnokságban a kluboknak videóra rögzíteniük kell minden mérkőzésüket, hogy a fegyelmi, rendezési, játékvezetői kérdésekben, illetve az esetleges nézőtéri atrocitások miatt legyen bizonyíték.

"A videó ilyen és ehhez hasonló esetekben már segíti a munkát, ám úgy vélem, a következő lépés az lesz, hogy gólbírót is alkalmazni fogunk kézilabdában. Például a jégkorongban már bevált a rendszer, a teniszben pedig most nyer teret a Sólyomszem elnevezésű visszajátszási lehetőség. A mi sportágunk is annyira felgyorsult már, hogy inkább előbb, mint utóbb bevezetik a videobírót" - tette hozzá Sinka.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását