2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elkészült a honlap

Elkészült a Dél-Dunántúli Régió fejlesztéspolitikai honlapja, elsőként a magyarországi régiók között - jelentette be kedden Kaposváron a sajtó képviselőinek Pünkösd Márton, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium regionális koordinátora.
2007. október 2. kedd 16:17 - Hírextra

A portálon a kistérségek legfontosabb fejlesztésekkel kapcsolatos híreit találják meg az érdeklődők, valamint bemutatnak sikeres pályázati konstrukciókat, hasznos információt adva azok számára, akik hasonló típusú projektek megvalósításban gondolkodnak - mondta el a pályázati forrásból elkészült, a www.bestpr.hu címen elérhető honlap bemutatóján a regionális koordinátor.

Mint közölte, ezzel az újdonsággal nem konkurálnak más fejlesztési honlapokkal, főként fejlesztési szakemberek figyelmébe ajánlják, akik számára ez akár a munkaszervezés eszköze is lehet, ugyanis tartalmaz olyan felületet is, amely az egymás közötti kommunikációt segíti elő, ahol kicserélhetik tapasztalataikat, megvitathatják egy-egy projekt buktatóit, a munka egyes fázisait.

A tervek szerint a portálon a régió mind a 25 kistérségének fejlesztéspolitikai szempontból fontos adatai szerepelnek, de akár települési információkat is fel tudnak tüntetni - közölte Pünkösd Márton, hozzátéve: e mellett civil szervezetek, vállalkozók által uniós vagy hazai forrásból megvalósult programjai is szerepelnek a honlapon, ezáltal átláthatóvá teszik az azokhoz elnyert támogatások felhasználását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását