2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hitzfeld marad?

A téli szünetben új szerződést ajánl a Bayern München Ottmar Hitzfeldnek, a klub vezetőedzőjének - ezt maga Karl-Heinz Rummenigge, a bajor csapat alelnöke mondta a DSFnémet sporttelevíziónak. Hitzfeld jelenlegi szerződése a szezon végén járna le, a vezető
2007. szeptember 29. szombat 14:19 - Hírextra
"Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Kiválóan megy a csapatnak és nagyon jól beépültek az új játékosok is. Ő a legmegfelelőbb ember a posztra, ezért a téli szünetben tárgyalóasztalhoz is ülünk vele "- mondta Rummenigge.

Hitzfeld februárban tért vissza a Bayern kispadjára, miután a csapat gyenge szereplése miatt menesztették Felix Magath-ot. A játékon Hitzfeld sem tudott sokat javítani és negyedikként zárták a bajnokságot, így hosszú idő után lemaradtak a Bajnokok Ligája indulásról. A nyáron azonban komoly átalakításokat hajtott végre Hitzfeld: Ribery, Klose, Toni és Altintop is a Bayernhoz igazolt, a csapat pedig toronymagasan vezeti a tabellát.

Hitzfeld immár másodszor áll a Bayern élén: 1999 és 2004 között ugyanis már irányította a csapatot. Az alatt az öt év alatt négy bajnoki, két kupa és egy Bajnokok Ligája trófeát is begyűjtött a bajorokkal.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását