2024. április 29. - Péter

Lódított a Magyar Nemzet?

Budai Bernadett szerint képtelenség, amit a Magyar Nemzet állít, hogy a kormányzati negyed helyszíne nem megfelelő, ugyanis a NATO biztonsági előírásai nem engedik meg az államfők, vezető diplomaták által látogatott létesítmények vasúti létesítmények közv
2007. szeptember 28. péntek 18:45 - Hírextra
Emlékeztetett arra: ismert, hogy Gyurcsány Ferenc nem költözik a kormányzati negyedbe, hanem a jelenleg a Földművelésügyi Minisztériumnak otthon adó épületben lesz majd a dolgozószobája. Hozzátette: a kormányfő vagy itt, vagy továbbra is a Parlamentben fogadja majd a külföldi államfőket, illetve magas rangú vezetőket.

Budai Bernadett azt is hangsúlyozta: a NATO nem ír és nem is írhat elő biztonsági szabályokat, a tagállamok nemzeti épületeire vonatkozóan, ilyen előírások csak a NATO védett épületei esetében vannak.

Mint mondta, Brüsszelben az Európai Parlament épülete alatt metró és vasút is fut, Berlinben pedig a kormányzati intézményekhez közel van az új főpályaudvar.

A Magyar Nemzet pénteki száma arról írt: a laphoz eljuttatott angol nyelvű biztonsági protokoll szerint az épületeknek meg kell felelniük az amerikai és európai biztonsági elvárásoknak. Mindez igaz a bizalmas információkra is: ha nincs biztonságos szerverterem a kormányzati negyedben, mely megfelel a NATO direktíváinak, akkor a magyar vezetők bizalmas információkat sem kaphatnak.
A Nyugati pályaudvar nem alkalmas helyszín, a sínek a tervezett kormányzati negyed mellett futnak, akár lesüllyesztik a föld alá a vágányokat, akár nem - olvasható a lapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

elégmár
2007. október 10. 21:55
Hanna,
A Népszabadságban is előfordul tévedés (még az is lehet, hogy valaki nem a "teljes " igazságot írja. De pl: ha egyszer is végignéznéd, ott olyan publicista ír rendszeresen nagyon korrekt és elfogulatlan véleményt, mint Debreceni József, aki nem igazán "balos", Arról nem is beszélve, hogy a baloldal igazán megkapja a magáét a népszabadságban, ha melléfognak, vagy "elszalad alattuk a ló". A a két újság közötti hangma különbséget meg zongorázni lehetne. És ez a lényeg.
Szifo
2007. október 7. 18:56
A Magyar Nemzet évek óta hazudik. Nemcsak végtelenül elfogult, hanem végtelenül tehetségtelen, jellemtelen, tájékozatlan munkatársakkal működik. Mivel Orbánt dicsőítik, Orbán viszontszereti őket.
Hanna
2007. szeptember 30. 12:36
Akkor olvasd a Néphazugságot, az megirja az "igazat" !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását