2024. május 5. - Györgyi

Fizetnie kell a hosszútávúszóknak

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke tájékoztatást adott a december 13-án kezdődő debreceni rövidpályás Európa-bajnokság előkészületeiről az Európai Úszó Szövetség (LEN) végrehajtó bizottságának brüsszeli ülésén.
2007. szeptember 28. péntek 20:18 - Hírextra
A tavalyi, margitszigeti Eb után a többi vb-tag közölte: biztosra veszik, hogy a magyarok újfent kitesznek magukért.

A napirendek között ismét szerepelt a júliusi, balatoni nyíltvízi Európa Kupa-verseny lemondása. Mivel a Magyar Hosszútávúszó Szövetség csak néhány nappal a viadal előtt tájékoztatta a résztvevőket, hogy rossz idő miatt elmarad az esemény, a LEN legutóbbi ülésén súlyos büntetést szabott ki, ezt azonban a hosszútávúszók nem fizették be. A brüsszeli tanácskozáson bemutatták az olasz, a spanyol és a francia szövetség panaszlevelét, amelyben a három szövetség tételesen közli, hogy az utolsó pillanatban történt lemondás számukra összesen 10 660 eurós kárt okozott. A LEN úgy döntött, hogy a Magyar Hosszútávúszó Szövetségnek kártérítést kell nyújtania, és ha az elkövetkező két hétben további szövetségek igazolnak konkrét veszteséget, akkor azt az összeget is igénylik a szervezőktől.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását