2024. május 17. - Paszkál

Kitüntetés a rendőröknek

Fővárosi Emlékzászlót adományoz a Fővárosi Közgyűlés a Rendőrtiszti Főiskolának. A csütörtöki döntés alapján a Főváros Közbiztonságáért Emlékérmet négyen kapják meg. A díjakat Budapest napján, november 17-én adják át.
2007. szeptember 27. csütörtök 15:55 - Hírextra
A közgyűlés ebben az évben is díjakat adományoz azoknak, akik huzamosabb ideje kiemelkedő tevékenységet nyújtanak Budapest közbiztonsága, rendvédelme fenntartásában és javításában. A csütörtöki döntés alapján a Fővárosi Emlékzászlót idén a Rendőrtiszti Főiskola kapja. A Főváros Közbiztonságáért Emlékérmet Barna Sándor, a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója, Brieber István tűzoltó ezredes, Ladányi Sándor határőr ezredes és Zsombor György, a Budapesti Agglomerációs Polgárőr Szövetség volt elnöke veheti át.

A kitüntetéseket a főváros egyesítésének évfordulóján, november 17-én rendezett ünnepi közgyűlésen adják át, a díszpolgári címekkel és más díjakkal együtt.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását