2024. április 28. - Valéria

Két rendőrkapitány is nyugdíjba vonul

Nyugdíjba vonul a Belváros és a X. kerület rendőrkapitánya is az év végén - tette közzé honlapján kedden a BRFK.
2007. szeptember 25. kedd 11:14 - Hírextra

Budapest rendőrfőkapitánya javaslatára az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2007. október 1-jei hatállyal, indokolás nélkül visszavonta Mészáros Péter, az V. Kerületi Rendőrkapitányság vezetőjének vezetői megbízását.

A kerületi kapitány 2007. december 31-ei dátummal kérte nyugállományba helyezését Budapest Rendőrfőkapitányától, aki ezt a döntést tudomásul vette, a kérelmet továbbította az Országos Rendőr-főkapitányságra és ezzel egy időben október 1-jétől mentesítette Mészáros Pétert a további munkavégzés alól.

Gáborjáni Szabó Attila, a X. Kerületi Rendőrkapitányság vezetője 2007. december 31-ei dátummal kérte nyugállományba helyezését Budapest rendőrfőkapitányától, aki ezt a döntést tudomásul vette, s a kérelmet szintén a továbbította az Országos Rendőr-főkapitányságra és ezzel egy időben október 1-jétől ugyancsak mentesítette kapitányt a további munkavégzés alól.

A két új kerületi rendőrkapitány kinevezésére rövid időn belül sor kerül - áll a honlapon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását