2024. április 20. - Tivadar

Az elnökjelölt nem lát rosszat a homoszexualitásban

A fehérházi elnökségre pályázó Hillary Clinton egy homoszexuálisoknak készülő magazin szerkesztőjének konkrét kérdésére kijelentette, hogy bár a dologban semmi rosszat sem lát, ő maga nem leszbikus.
2007. szeptember 25. kedd 12:22 - Hírextra

A The Advocate című lap e héten megjelenő számában olvasható interjúból kiemelt választ a New York Daily News internetes hírszolgálata hozta nyilvánosságra.

"Hogyan válaszolna a felröppent szóbeszédre, hogy ön leszbikus?" - tette fel a kérdést Sean Kennedy, a magazin szerkesztője.

"Az emberek sok mindent beszélnek rólam, úgyhogy igazából nem igen fordítok figyelmet erre" - reagált a szenátornő. "Nem igaz, de ez is olyasmi, amivel nem tudok mihez kezdeni. Az emberek úgy is azt mondanak, amit akarnak" - legyintett.

Kennedy a Daily Newsnak elmondta, hogy őt tökéletesen meggyőzte a válasz.

Az első pletykák a határozott kiállású és kemény asszonynak mutatkozó Hillary Clinton leszbikusságáról férje elnöki beiktatása után kaptak lábra. Az egykori First Lady azonban nem foglalkozott a híresztelésekkel. 2005-ben Edward Klein "The Truth About Hillary" (Az igazság Hillaryről) címmel megjelentetett könyvében kétértelmű megfogalmazásba csomagolta célzását: "a leszbikus kultúra Wellesleyben eltöltött diákévei óta befolyásolta Hillary politikai céljait és személyes életét".

A kényes kérdést azonban a The Advocate újságírója előtt sohasem merte senki egyenesen nekiszegezni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását