2024. április 20. - Tivadar

Óriási dugó várható szombaton

Egyszerre zajlik szombaton a kerékpárosok és motorosok demonstrációja Budapest belvárosában. Ezért 16 és 18 óra között rendkívül nagy torlódás várható.
2007. szeptember 21. péntek 06:47 - Hírextra

A Critical Mass Budapest szervezői szeretnék felhívni a budapestiek figyelmét, hogy szokásos, az Európai Autómentes Nap alkalmából szervezett felvonulásával egy időben idén motoros demonstráció is lesz. Ez azzal járhat, hogy az idén lerövidített biciklis útvonal ellenére sem lesznek járhatóak a tervezett elkerülő útvonalak.

Sajnos a motoros megmozdulásról csak a héten kaptunk tájékoztatást a rendőrségtől, így azt elkerülni már nem tudtuk. A Critical Mass szombaton 15 perccel eltolja a rendezvény kezdetét. Ennek ellenére valószínűsíthető hogy szombaton 16 és 18 óra között a város Dózsa György út és Alkotás út közti része rendkívül nehezen lesz átjárható. A felvonulás alatt a BKV Forgalmi Igazgatóságával már korábban kidolgozott forgatókönyv szerint a metró, a földalatti, és a villamosok várhatóan fennakadás nélkül közlekednek majd. A buszok menetideje a buszsávokkal könnyített útvonalak kivételével a dugó nagyságától függően megnövekedhet.

A hidak közül az Árpád híd, az Erzsébet híd, és a Lágymányosi híd lesz végig járható, míg a Margit híd, illetve a Petőfi híd a körút várható torlódása miatt korlátozottan, vagy csak egy irányban.
Ezúton is kérjük a sajtó segítségét a város lakóinak tájékoztatásában.

Kiadó: Hajtás Pajtás Közhasznú Egyesület

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását