2024. április 29. - Péter

Válság a Chelsea-nél

A vasárnapi Manchester United elleni bajnoki rangadón sem játszhat még a Chelsea labdarúgócsapatának két sérült sztárja, Frank Lampard és Didier Drogba.
2007. szeptember 19. szerda 15:20 - Hírextra

"Sajnos rossz híreket kaptam az orvosi stábunktól. Sem Lampard, sem Drogba nincs még megfelelő állapotban, így nem számíthatok rájuk vasárnap" - mondta Jose Mourinho, a londoni együttes trénere.
A Chelsea-nek nagy szüksége lenne a két gólerős játékosra, hiszen az utóbbi időben, kiválásuk óta szinte képtelen a csapat az ellenfelek hálójába találni. A gyenge helyzetkihasználásnak a számlájára írható elsősorban az is, hogy a londoniak csak 1-1-es döntetlent játszottak hazai pályán a norvég Rosenborggal kedden, a Bajnokok Ligája főtáblájának első fordulójában.

A Premier League előző szezonjában 20 találattal gólkirályi címet szerzett Drogbára szeptember 2., míg Lampardra augusztus 25. óta nem számíthat a csapat, amely az angol bajnokságban jelenleg a hatodik helyen áll.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását