2024. május 17. - Paszkál

Válik a bin Laden-házaspár

Oszama bin Laden fiának brit felesége bejelentette, hogy elválik, mert megtudta, hogy híres-hírhedt rokonsága megfenyegette férjét a házasság miatt. Az 51 éves falusi asszony nyilatkozatát a The Sun című brit napilap idézte szerdán.
2007. szeptember 19. szerda 12:07 - Hírextra

"Omarnak tudomására hozták, hogy nem lett volna szabad elvennie engem, és jó esélye van rá, hogy börtönbe zárják" - mondta Jane Felix-Browne moultoni nagymama, aki áprilisban lépett frigyre a 27 esztendős Omar bin Ladennel.

Az asszony tisztában volt vele, hogy mivel brit állampolgár, komoly ellenérzéseket kelt az emberekben a házassága, ám arra nem volt felkészülve, hogy "halva lássa az embert, akit szeret".

Jó házasságban éltek, a bin Laden család azonban tartott a politikai bonyodalmaktól, és - bár a férje nem árulta el neki, hogy ki fenyegette meg telefonon - szerinte ezért kényszerítették a válásra.

A férj nyilatkozatában leszögezte, hogy ő sem akart válni, ám "komoly okok" miatt, "amelyekről nem számolhat be", muszáj szakítania feleségével.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását