2024. május 16. - Mózes, Botond

Vigaszágon a magyar cselgáncsozó

A 48 kg-os Csernoviczki Éva a vigaszágon küzdhet, a nyílt kategóriában szereplő Bor Barna kilencedik lett, Burján László (60) pedig helyezetlenül zárt a Rio de Janeiróban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság zárónapján.
2007. szeptember 17. hétfő 06:53 - Hírextra

A legkisebbeknél érdekelt tatabányai hölgy három gyors győzelemmel nyitott: Burkina Fasó-i, belga és izraeli riválisát is idő előtt "leküldte" a tatamiról, ezután azonban ugyancsak ipponnal kikapott az Európa-bajnok román Dumitrutól. A bronzéremért zajló "reményfutamban" orosz vagy madagaszkári dzsúdóssal néz majd farkasszemet.

Az olimpia műsorán nem szereplő nyílt kategóriában a plusz 100 kg-osoknál csütörtökön helyezetlen Bor első két meccsén bolgár és amerikai óriást vert meg, majd ipponnal alulmaradt a hazai közönség előtt szereplő Hernandezzel szemben. A vigaszágon az azeri Miraljevvel találkozott, aki nagy csatában legyőzte, így a paksiak "nehézfiúja" kilencedikként fejezte be a vb-t.

Az UTE-s Burján a nyitókörben a holland Houkestől kapott ki, míg a vigaszágon a kínai Liuval sem bírt, így helyezetlenül zárt.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását