2024. április 29. - Péter

A TriGranitnál aranyat érnek Cseh László ezüstérmei

A TriGranit Zrt. elismerve Cseh László kiemelkedő olimpiai teljesítményét úgy döntött, hogy az úszó mindhárom pekingi ezüstérméért járó díjazását kiegészíti az aranyéremért járó összegre.
2008. augusztus 15. péntek 09:01 - Hírextra
A kontinens harmadik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégének közlése szerint Demján Sándor, a vállalatcsoport társtulajdonosa a hajnali órákban élőben követte figyelemmel az úszódöntőket, majd a 200 m vegyesen Európa-rekorddal második Cseh produkcióját értékelve kijelentette: "A magyar sportoló olyan teljesítményt nyújtott, amelyre csak az igazán rendkívüliek képesek. Nagy dicsőség ez számára, de az egész magyar társadalomnak is. Igazán büszke vagyok rá, s ezért vállalatunk örömmel egészíti ki díjazását az aranyért járó összegre.”

A magyar sportolók állami jutalmazásáról hozott döntés szerint a Pekingben egyéniben szerzett olimpiai elsőségért nettó 20 millió forint jár, az ezüstérem 18, a bronz 14 milliót ér.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását