2024. április 28. - Valéria

Pánikban a TV2 sztárjai

Vészhelyzet a Csillagvirág klinikán – mondhatnánk némi iróniával arra a helyzetre, ami kialakult a TV2 legnépszerűbb sorozata, a Jóban rosszban körül. Ennek azonban a fele sem tréfa! A csatorna egyre másra küldi el sztárjait, ezúttal Gregor Bernadet
2009. január 23. péntek 11:19 - Hírextra
Egymás után zavarják el a színészeket a Jóban rosszban szereplőgárdájából. Amint arról a Blikk beszámolt ezúttal Gregor Bernadettnek és Kővári Anikónak adták ki az útját. Szorcsik Viktória és Tallós Rita után tehát újabb színésznőknek köszönték meg a munkát a TV2-nél – ez a leépítési hullám már tavaly novemberben elkezdődött. S ki tudja, meddig tart még?

A csatorna lépése azonban teljesen logikus: Gregor ugyanis horribilis pénzbe került minden egyes hónapban a produkciónak. A Blikk forrásai szerint a színésznő havi fizetése meghaladta az egymillió forintot. A másik „áldozat”, Kővári Anikó mindössze mellékszereplő volt a sorozatban.

- Ki örül, ha felmondanak neki? – tette fel a kérdést a Blikk érdeklődésére Kővári. Gregor pedig még ennél is szűkszavúbb volt, mindössze annyit árult el a bulvárlapnak, hogy eddig is színésznő volt, és ezután is az marad. Csak az nem mindegy, hogy milyen fizetésért lesz színésznő ezután…

Gregor azt is elárulta, hogy annak ellenére sem érte váratlanul a kirúgása, hogy egyszer már nyilatkozta azt a Blikknek: reméli, őt nem érinti a sorozat színészeinek leépítése.

- A sorozat nem szűnik meg, de arról nem hallottam, hogy velem mi lesz – mondta még január elején Gregor Bernadett. – Szeretem a munkatársaimat, a munkám, de ne legyünk álszentek, nem ez a fő szempont, hiszen nem a színészi fizetésemből élek, ezért nagyon nem örülnék, ha mennem kellene – panaszkodott még annak idején Gregor.

A végzet azonban őt is utolérte. Vagyis a gazdasági válság. A csatorna ugyanis ezzel indokolja a menesztéseket, nem a rossz nézettséggel. S hogy ki lesz a következő?

Az lenne a legmeglepőbb, ha előbb vagy utóbb nem szűnne meg szőröstül-bőröstül az egész sorozat. Egy újabb kórház bezárása amúgy sem olyan nagy szám manapság Magyarországon…
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását