2024. április 29. - Péter

Fideszesek emlékeznek Öszödre

A Fidesz az öszödi beszéd egyéves évfordulója kapcsán tartandó jövő keddi rendezvényen azt akarja számba venni, hogy az emberek milyen árat fizettek Gyurcsány Ferenc hazugságai miatt, és ebben a helyzetben mik a Fidesz lehetőségei - mondta Szijjártó Péter
2007. szeptember 14. péntek 10:03 - Hírextra

 A szóvivő úgy fogalmazott: a "hazugságbeszéd" egyéves évfordulója kapcsán leltárt akarnak készíteni arról, hogy a hazugságok mit okoztak az embereknek, a Fidesz pedig mit tud, és mit kíván tenni ebben a helyzetben.

A szeptember 18-án délután 15 órakor kezdődő rendezvényen Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármestere köszönti a megjelenteket, majd Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, és Navracsics Tibor parlamenti frakcióvezető mond beszédet, végül Orbán Viktor pártelnök tart helyzetértékelést - mondta Szijjártó Péter.

A rendezvény - ahogyan azt az MTI már korábban megírta - a Hajógyári-sziget déli részén található Studio csarnokban lesz, ahová mintegy 1000-1200 embert hívtak meg: országgyűlési képviselőket, szimpatizánsokat, megyei és helyi önkormányzati vezetőket, munkatársakat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását