2024. április 25. - Márk

Gémesi marad

Az érdekszövetségek határozata alapján Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter mellett Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke tölti be továbbra is a Kormány - Önkormányzatok Egyeztető Fórumának (KÖEF) társelnöki ti
2007. szeptember 11. kedd 19:23 - Hírextra

Bajnai Gordon és Gémesi György közös közleményükben azt írták: a fórum döntött a helyi önkormányzatok napja központi programjairól, és tárgyaltak a kistérségek tevékenységének átfogó vizsgálata alapjául szolgáló vizsgálati szempontokról is. Tárgyaltak a kéményseprő-ipari közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló törvényjavaslatról, és kiegészítették a KÖEF munkatervének második félévi témáit.

A résztvevők tájékoztatót hallgattak meg az önkormányzati EU-s pályázatok igénybevételét segítő lehetséges eszközökről; a közösségi közlekedés támogatási rendszeréről; a fejlesztési pályázatok összeférhetetlenségi szabályairól szóló koncepcióról és a panel-program folytatásának feltételeiről is.

A KÖEF tagja a hét önkormányzati érdekszövetség - Kisvárosi Önkormányzatok Országos Érdekszövetsége; a Községek, Kistelepülések és Kistérségek Országos Önkormányzati Szövetsége; a Magyar Faluszövetség; a Megyei Jogú Városok Szövetsége; a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége; a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége; a Magyar Önkormányzatok Szövetsége - mellett az egészségügyi, a szociális és munkaügyi, az oktatási és kulturális, valamint a pénzügyi tárca vezetője is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását