2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bűncselekmény áldozata lett az emődi kislány?

A miskolci rendőrkapitány szerint nem kizárt, hogy bűncselekmény áldozata lett az Emődről eltűnt 2 éves kislány. A gyermek kutyája vasárnap előkerült, hazament a szülők házába, a kislányt tovább keresték, de nem találták.
2007. szeptember 10. hétfő 07:45 - Hírextra
"Sajnos ki kell mondani, hogy ha a gyerek itt kódorolt volna az elmúlt napokban a környéken, akkor már nincs életben, az más kérdés persze, hogy ha így lett volna, akkor a kutatócsoportnak már meg kellett volna találni őt - nyilatkozta a Független Hírügynökségnek Pásztor Albert, a Miskolc Városi Rendőrkapitányság vezetője.

A rendőrkapitány szerint a terepkutatással le kell állni, és a konkrét bejelentéseket, információkat vizsgálják tovább. "Vannak verzióink arra vonatkozóan mi történhetett a kislánnyal, bűnügyi vonatkozásúak is" - fogalmazott.

Lehóczki László, a miskolci Spider mentőcsapat vezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: a kutya elvileg akkor hagyja ott a gazdáját, ha már nem érzi rajta a megszokott szagot. Ez azt a verziót támasztja alá, hogy a kislány már nem él. Ugyanakkor Lehóczki László furcsának tartja, hogy az előkerült kutyán nincs semmiféle sérülés, se bogáncs. A kutatáshoz 20-25 kutyát vetettek be, de a rossz terepviszonyok miatt mindegyiküknek lett kisebb-nagyobb sérülése. Ez viszont arra enged következtetni, hogy a kutya nem a környékbeli bozótosban sétált kedd óta - tette hozzá.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását