2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Két hétig bolyongott étlen-szomjan az idős néni az erdőben

Két hétig bolyongott sérülten egy 76 éves amerikai asszony az oregoni hegyekben, míg rátaláltak. Az idős hölgy még augusztus 24-én indult vadászni férjével a Wallowa hegységben, Oregon állam keleti részén.
2007. szeptember 8. szombat 11:50 - Hírextra
Terepjárójuk árokba borult, a nő csípője megsérült, férje csuklótörést szenvedett. Gyalog próbáltak hazavergődni. Eltévedtek, és hamarosan egymást is szem elől vesztették.

A 74 éves férfi nagy szerencséjére összetalálkozott egy kiránduló társasággal. Feleségét önkéntesek segítségével kezdték keresni a hatóságok. A hetven fős csapatból már szinte mindenki feladta a reményt, hogy valaha megtalálják élve.

Két hét múlva aztán végre rátaláltak. Egy rendőr bukkant rá, egy olyan területen, amelyet korábban már átkutattak. Helikopterrel azonnal kórházba szállították. A hatóságok szerint az asszony kiszáradt, állapota súlyos, de stabil. Egyelőre senki nem tudja, hogyan élte túl a kalandot a száraz, sivatagos vidéken, ahol éjszakánként augusztusban is kemény hideg van fagypont körüli hőmérséklettel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását