2024. május 3. - Tímea, Irma

Helyi tévék együttműködése

Közös műsorok gyártásáról és sugárzásáról írt alá megállapodást pénteken a szlovákiai Párkány és Esztergom televíziója. A két televízió a marketing és a reklám területén is együttműködik - tájékoztatta az Esztergom Televízió ügyvezetője pénteken az MTI-t.
2007. szeptember 7. péntek 19:33 - Hírextra

"Műsoraink az együttműködéssel felkerülnek a Párkányi Televízió sugárzó adójára, és az Ister-Granum Eurorégió jelentős részén, a magyar-szlovák határ menti településeken is foghatók lesznek" - mondta el Jakab Péter. A magyar adásokat a szlovák nyelvtörvénynek megfelelően az Esztergom Televízió szlovákul feliratozza.

A magántulajdonban lévő Párkányi Televízióban heten dolgoznak, mintegy 22.000 embert érnek el, és kábeles műsorszolgáltatással is foglalkoznak. A hálózatfejlesztéssel előfizetőik köre folyamatosan bővül.

Az Esztergom Televízió az önkormányzat tulajdona, 10 munkatársat foglalkoztat, 30.000 fős potenciális közönséggel.

A társaság ügyvezetője elmondta, már a megállapodás előkészítésének ideje alatt magyar és szlovák részről több helyi televízió jelezte belépési szándékát a határon átnyúló televíziós együttműködésbe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását