2024. április 25. - Márk

Újra műsoron az igazi vegyes páros

A férfiak álma és a nők rémálma, hiszen az ellentétek vonzzák egymást. Cybill Shepherd, Bruce Willis: a szende és a simlis, vagyis A Simlis és a Szende szeptember 22-től újra képernyőn - a Duna Televízióban.
2007. szeptember 5. szerda 10:43 - Hírextra
A stáb
Rendező: Peter Werner, Will Mackenzie, Christopher Hibler, Allan Arkush, Paul Lynch, Sam Weisman, Robert Butler
Író: Eric Blakeney
Forgatókönyvíró: Glenn Gordon Caron, Debra Frank, Ron Osborn, Jeff Reno, Kerry Ehrin, Carl Sautter, Marc Abraham, Michael Scheff
Zeneszerző: Alf Clausen, Richard Lewis Warren, Lee Holdridge
Operatőr: Gerald Perry Finnerman, Michael D. Margulies
Jelmeztervező: Robert Turturice
Látványtervező: James J. Agazzi
Vágó: Roger Bondelli, Christopher T. Welch, Curtis Freilich, Neil Mandelberg, Artie Mandelberg
Szereplők: Cybill Shepherd (Madelyn "Maddie" Hayes), Bruce Willis (David Addison Jr.)
Forrás: www.port.hu
Az eredeti címén Moonlighting a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb, öt évadot megélt szériája volt. Népszerűségét humorának, a két ellentétes nemű karakter harcán alapuló történetmesélésnek és az ellenállhatatlan főszereplőknek köszönheti.

Bruce Willis - aki addig csak off-Broadway-darabokban és tévéprodukciók epizodistájaként tűnt fel - igen nehezen, csak a tizenegyedik válogatáson túljutva szerezte meg a sármos, nagydumás nyomozó, David Addison szerepét. Melynek aztán Golden Globe- és Emmy-díjat is köszönhet, nem beszélve szakmai és nézői sikerének megalapozásáról (csak a korábbiaknál maradva: Die Hard-széria, Az utolsó cserkész…).

A társát, egyúttal vonzódásának és kekeckedéseinek tárgyát játszó Maddie-t a korábban jelentős filmekben - Az utolsó mozielőadás, Taxisofőr, Londoni randevú - szerepelt Cybill Shepherd alakította, méghozzá olyan sikeresen, hogy két Golden Globe-ot is besöpörhetett érte.

A film noir-, akció- és thriller-elemeket a komédiával ötvöző sztoriban a valaha sztármodell Maddie - miután ügynökei meglépnek pénzével - kénytelen részt venni, egyúttal fogadatlan társául szegődni a halódó nyomozóirodában tengődő Addison nyomozónak.
A szeptember 22-én 19 órakor induló tévésorozatot felújított kópiával, és természetesen a klasszikus – Básti Juli, Dörner György – szinkronnal láthatják a nézők.
Forrás: Duna TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását