2024. április 29. - Péter

Szexrádiót indítana Benkő

Saját rádióadót akar létrehozni Benkő Dániel. A kanos lantos ezúttal sem tud kibújni a bőréből: olyan műsort akar, ami kizárólag a szexről szól.
2009. november 22. vasárnap 13:30 - HírExtra
Benkő Dániel pénteken a Neo FM stúdiójában vendégeskedett, és úgy megtetszett saját magának, hogy nagy döntésre szánta el magát. A muzsikus önálló, erotikus rádiót akar indítani, melyet reményei szerint hamar sikerre vihet.

"Rádió Benkő lesz az adó neve. Ha lehet, még idén elkezdem a munkát, de valószínűbb, hogy csak 2010-ben. Nagyon rákaptam a rádiózás ízére, ezért mindenképpen meg fogom valósítani a tervemet. Valahogy szerzek egy frekvenciát, szerintem ez lesz a legkevesebb. Kizárólag erotikáról, szexről fogok beszélni, hiszen csak azt tudom adni, amim van, ami sugárzik belőlem. Nekem pedig csak ez jár az eszemben" – ecsetelte terveit teljes komolysággal a szexmániás zenész.

"Egyedül lennék a stúdióban, csak egy mikrofon lenne a társam, senki más. Még kiszolgáló személyzetre sincs szükségem, a kávét is magamnak főzöm majd. Legalábbis eleinte, mert ha rendesen beindul az üzlet, biztosan felveszek néhány lenge öltözetű, csinos lányt. Körülzsongnának engem, én pedig közvetíteném, mi történik a stúdióban. Dániel tisztán kereskedelmi rádiót akar indítani, csupán egy téma erejéig lépne ki a saját maga által megszabott keretek közül."

"Az egyetlen közérdekű téma a szexuális felvilágosítás lehet. Két lánygyermek apjaként nagy tapasztalatom van ebben" – mesélte a Benkő feleséget keres címszereplője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását