2024. május 2. - Zsigmond

Végre cicik! Szuperszexi apróság a mellbimbókon

A legújabb őrület a férfiak szemét fogja először kidülleszteni. A szexi fürdőruha csak a hölgyek mellbimbóját takarja el.
2009. május 29. péntek 12:39 - HírExtra
Új fejlesztésű fürdőruha lepi el idén a boltokat. Már ha lehet egyáltalán fürdőruhának nevezni azt az apró mellbimbó takaró tappancsot, amit most dob piacra egy fürdőruha gyártó cég. Az apróság egy vizálló, bőrbarát matrica, amit egy mozdulat feltapasztani. Egyelőre tizenöt féle szín és húsz féle forma kombinációiban készül.

Van feltűnő piros, elegáns fehér, de vadócos terepmintás is, a legmerészebbek pedig testszínben is megvehetik. A klasszikus csillag alak mellett, készül kagyló és szív-forma is. A tréfásabbak tenyéralakot ragaszthatnak magukra, az igazán feltűnésre vágyók pedig a rúzsnyomban gondolkodhatnak. A lapulevél és cseresznye már csak hab a tortán.

Kelebek


Dundika, aki igazán nem panaszkodhat mellének formája miatt, kevésbé merész, mint azt gondolnánk róla. A Borsnak elárulta, nem fogja megvásárolni az új őrületet, mert ez szerinte inkább sztriptízjelmez, mint fürdőruha. Ráadásul nem zavarja a bikinicsík sem, így ez sem készteti a ragasztott csillagok használatára.

Kustánczi Lia kipróbálná, de csak a párja jelenlétében. A playmate a Borsnak ezt is elmondta, kellemetlenül érezné magát vadidegenek előtt egy ilyen szerelésben. Hozzátehetjük, akkor hogy lett Liából meztelenkedő playmate? A keleblány kebelét mindenesetre harmincféle fürdőruhájának egyik fogja majd takarni a nyári szezonban, nem pedig az új csoda.

Mészáros Dóra sztriptíztáncos, szintén a konzervatívabb felfogás híve. Míg a showjában mindenét megmutatja az éhező férfiszemeknek, addig a strandon nem merne bevállalni egy ilyen ékességet.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását