2024. május 2. - Zsigmond

Öt kiállítás a Hungexpón

Szeptemberben öt kiállításnak ad helyszínt a Hungexpo kőbányai területe: szeptember 8. és 16. között lesz a 111. Budapesti Nemzetközi Vásár és a Szórakoztató elektronikai és autóhifi vásár, azaz az Intersound. Szeptember 8. és 11. között rendezik az Infom
2007. szeptember 5. szerda 16:46 - Hírextra

A BNV-n ezúttal 15 ország több mint 430 kiállítója mutatja be kínálatát. Újdonság, hogy vásárolni is lehet. Sőt, jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a látogatók az otthonok, házak, kertek berendezési tárgyaihoz, a divatos ruhákhoz, wellness termékekhez, szórakoztató elektronikai cikkekhez.

A vásár újdonsága a Nemzetek Pavilonja és a Könyvszalon. A főszerep a lakásberendezésnek és a bútoroknak jut. A több műfajú szórakoztatás - a sporttól a koncertekig, a vetélkedőktől a gazdag kísérő programokig - ugyancsak fontos szerephez jut.

A szerdai sajtótájékoztatón György Miklós, a Hungexpo vezérigazgatója díjakat adott át a legkülönlegesebb, legötletesebb termékeknek. Ezek a Lux Hungária Kft. AC6-os levegőtisztító készüléke, valamint többfunkciós takarító berendezése, az Uffix Hungária Kft. Luna irodabútor kollekciója, valamint a Pro-Aqua System Kft. lég- és helyiségtisztítója.

A kiállításcsokor látványos légi bemutatóval fogadja a nyitó napon a látogatókat. A megnyitó szeptember 8-án délután két órakor ünnepi köszöntőkkel kezdődik a vásárközpont fő terén, ezt követően a Malév Aero Klub és a Malév Pilótaiskola ZKLIN 442-es repülőgép-kötelékének produkcióját nézheti a közönség.

A rendezvényekre ezúttal is közös a belépőjegy - hangzott el a szerdai tájékoztatón - amely üdülési csekk ellenében is beváltható. A családok, illetve a 16 óra után érkezők kedvezményes belépőt vásárolhatnak.

A 70 év felettieknek nem kell fizetniük a jegyért, a Hungary Card BNV/Utazás szelvénye ellenében pedig tiszteletjegy vehető át a Hungexpo budapesti vásárközpontjának pénztárainál.

A Volánbusz Zrt. magyarországi járatain 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a kiállításokra vidékről érkezők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását