2024. május 18. - Erik, Alexandra

Benkó Barbara hetedik a hegyikerékpáros vb-n

Benkó Barbara a hetedik helyen végzett a skóciai Fort Williamben zajló hegyikerékpáros-világbajnokságon a junior nők között.
2007. szeptember 5. szerda 19:20 - Hírextra

Az olimpiai krossz szakágban a Pilis Cross Country Club tehetsége a magyar mountainbike-sport minden idők egyik legjobb eredményét érte el. A három körös, csaknem 23 kilométeres verseny rajtjánál 34 kerekes sorakozott föl, a győztes végül az ukrán Alla Bojkova lett.

"Folyamatosan második napja esik az eső. Nem volt kifejezetten extrém a pálya, különösebb technikai elemek nem voltak benne. Érdekes, hogy Barbara két és fél hete a pilisborosjenői Merida Kupán az ukrán győztest 8 perccel verte, néhány napja pedig Mariborban 7 perccel" - nyilatkozta Benkó László, a junior Eb-ezüstérmes versenyző edzője, egyben édesapja.

A vb-hez kapcsolódó magyar vonatkozású hír, hogy a triál 20-ban induló Hegedűs László (Gyöngyház Team SE) kerékpárje elkeveredett a repülőtéren, így nem tudott részt venni a szerdai elődöntőn. Marad számára a 26-os kategória.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását