2024. május 2. - Zsigmond

Aranyköpések a Velencei Filmfesztiválon

"Ez életem legnagyobb mókája, de persze a legnagyobb kib...ás is. Az alvás kizárva" Ezt mondta a négy gyereket nevelő Brad Pitt a szerdán kezdődött 62. Velencei Filmfesztiválon. Néhány jó mondás, amely az idei filmfesztivál idején hangzott el.
2007. szeptember 3. hétfő 08:15 - Hírextra
"Az élet - nem valami ragyogó megállapítás - rettenetesen tragikus esemény, szóval az élet tiszta ciki, de vannak benne vicces pillanatok" - Woody Allen.

"1957-ben születtem, szóval már dinoszaurusz vagyok" - mondta Spike Lee, arról beszélve, hogy a kisiskolás gyerekeitől kell útmutatást kérnie a TV vagy a DVD használatához.

A négy gyerek mellett "sokkal hatékonyabb vagyok. Ez életem legnagyobb mókája, de persze a legnagyobb kib...ás is. Az alvás kizárva"- Brad Pitt.

"James (McEvoy) a legjobb csókolózó" - Keira Knightley az Atonement (Vágy és megbékélés, más fordításban Vezeklés) című filmből, aki előtte már azzal is hencegett, hogy Johny Depp-pel és Orlando Bloommal is nagyon élvezte a csókolózási jeleneteket.

A 62. Velencei Filmfesztivált augusztus 29 és szeptember 9 között rendezik. Kisfilm kategóriában magyar alkotás is szerepel a versenyprogramban. Nemes Jeles László: Türelem című 14 perces munkája. A szeptember 8-áig tartó olaszországi rendezvényen versenyen kívül vetítik Woody Allen Cassandra álma című legújabb munkáját, melynek az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos volt az operatőre.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását