2024. április 26. - Ervin

Miskolci együttesek a Művészetek Palotájában

Miskolc művészeti csoportjai, együttesei mutatkoznak be a budapesti Művészetek Palotájában a Cifra Palota – Hetedhétország című rendezvénysorozat vasárnapi programjaiban - közölte Veres László a miskolci önkormányzat szóvivője az MTI-vel.
2008. szeptember 28. vasárnap 18:34 - Hírextra
Miskolcot a népszerű fővárosi programon a Fráter Kórus, a Kisharangok Zenei Együttes, a Ködmön Formációs Táncegyüttes gyermekcsoportjai, az Apródok Gyermekszínpad, az Avas Néptáncegyüttes, Fügeczki Roland gitárművész, a Pécsi Sándor Guruló Színház, a Fazekas Gyermekkar, a Miskolci csodamalom Bábszínház, a Múzeumpedagógiai műhely, a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület, az Art Kommandó Interaktív Színpad és a Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend képviseli - sorolta a szóvivő.
Az előadások mellett a látogatók kipróbálhatják ügyességüket a különböző kézműves - fazekas, teknővájó, fajátékkészítő, szövő, gyöngyfűző, csipkekészítő, pásztorbotfaragó, mézeskalácsos, hímző, csuhéfonó - foglalkoztatásokon, néptáncokat tanulhatnak, és ha éppen úgy tartja kedvük, akár együtt is zenélhetnek a fellépő művészekkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását