2024. május 4. - Mónika, Flórián

Új iskolát avattak Balatonfüreden

A következő tanévben 166 milliárd forintot fordít közoktatásra a kormányzat pályázatokon keresztül - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter vasárnap Balatonfüreden, az Eötvös Loránd Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén, ahol
2007. szeptember 2. vasárnap 22:20 - Hírextra
Bajnai Gordon azt mondta: a megújult iskola példája annak, amit "szeretnénk az egész országban" vagyis, hogy a gyerekek európai színvonalú környezetben tanuljanak és európai szintű tudást szerezzenek.

Az iskolát vasárnap közösen avatta fel Bajnai Gordon és Bóka János Balatonfüred fideszes polgármestere. "Ez nem pártpolitikai kérdés, nem hatalmi kérdés, nem szimbólumok kérdése. Ez arról szól, hogy legyen a gyermekeknek rendes iskolájuk- mondta a Független Hírügynökségnek Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter.

Bóka István, Balatonfüred fideszes polgármestere elmondta: az iskolában - ahol 397 diák kezdi a tanulmányait - új tantermek épültek, köztük napközis és zeneterem is készült. Az új épületszárnyat több, mint 200 millió forintból újították fel, a beruházásához 190 millió forint címzett állami támogatást kapott a város, 30 milliót pedig az önkormányzat állt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását