2024. május 13. - Szervác, Imola

Lemond a szexbotrányba keveredett politikus

Szombaton lemond a szexbotrányba keveredett republikánus szenátor, állítja pártjának néhány névtelenséget kérő tagja. A 62 éves Larry Craig még júniusban tett egyértelmű ajánlatot egy civil ruhás rendőrnek a minneapolis-i repülőtér férfi mosdójában.
2007. szeptember 1. szombat 16:35 - Hírextra
Az értesülések szerint szeptember 30-i hatállyal nyújtja be lemondását a politikus, aki lelepleződésekor szenátori névjegyének felmutatásával próbálta elkerülni a felelősségrevonást.

Az Idaho államban harmadik mandátumát töltő, közismerten konzervatív politikust letartóztatták, majd augusztusban ötszáz dolláros (mintegy kilencvenezer forintos) bírságra és 10 nap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság.

Craig elismerte a bűnösségét, de tagadja, hogy homoszexuális lenne. Állítása szerint lejárató kampány folyik ellene. A szenátort megfosztották a kongresszusban betöltött posztjaitól. A Fehér Ház közleményben fejezte ki csalódottságát.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását