2024. április 28. - Valéria

Kormányszóvivő: a Fidesz gyengíti a demokráciát

Az a párt, amelyik saját politikai céljai érdekében a szélsőségeket erősíti, illetve nem határolódik el tőlük, az a demokráciát gyengíti - így reagált a Független Hírügynökségnek Budai Bernadett kormányszóvivő a Fidesz frakcióvezetőjének szombati kijelent
2007. szeptember 1. szombat 22:50 - Hírextra

Navracsics Tibor azt mondta, Gyurcsány Ferenc kijátszotta az antiszemita kártyát a Fidesszel szemben azért, hogy elterelje a figyelmet az alapintézmények összeomlásáról, ami rossz kormányzása következménye.

Budai Bernadett szerint az ellenzéki politikus nyilatkozata azt mutatja: a Fidesz nem tud mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy a miniszterelnök pénteken számos példán keresztül bizonyította a fennálló veszélyt. Ezek pedig még 2002 előttről származnak, azaz olyan időszakból, amikor Gyurcsány Ferenc nem hogy miniszterelnök, de még a kormány tagja sem volt.

Navracsics Tibor a Fidesz szombati választmányi ülésén beszélt arról is, hogy Gyurcsány Ferenc ámokfutásában előbb-utóbb magára marad, mert az SZDSZ már világossá tette: nem partner abban, amit a miniszterelnök az utóbbi időszakban művel. De Navracsics Tibor szerint a szocialisták józan erői is belátják előbb-utóbb, hogy a kormányfő megnyilvánulásai vállalhatatlanok.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását