2024. április 24. - György

Zsidó kultúra Budapesten

Klezmer koncertek, olasz-zsidó vacsora nápolyi dalokkal, békebeli zsidó kabaré és sanzonok - többek között ezek a programok várják mindazokat, akik ellátogatnak szeptember 1-je és 10-e között a Spinoza Házba.
2007. augusztus 22. szerda 20:02 - Hírextra
Ötödik alkalommal rendeznek zsidó fesztivált a Spinoza Házban. Ebben az évben fotókiállítással nyit a tíznapos programsorozat. Kepes Jutka Séta a római gettóban című tárlata szombattól látható. A nyitónapon klezmer koncert várja még a hallgatóságot a Spinoza Házban.

A különleges gasztronómai élményekre vágyókat szeptember 2-án olasz-zsidó vacsorára várják a szervezők. Másnap este Heller Ágnes író beszél Az idegen című könyvéről. Magyar-zsidó vacsora keretében hallgathatja meg a közönség a 10 éves Pannónia Klezmer Band játékát szeptember 6-án. Arra a kérdésre, hogy milyen is volt a békebeli zsidó kabaré, szeptember 7-én kapja meg a választ a közönség.

Klein Judit zsidó sanzon estjét szeptember 9-én hallgathatják meg az érdeklődők. Balázs Ágnes: A piros bicikli című darabját a zárónapon szeptember 10-én tekintheti meg a közönség.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását