2024. április 25. - Márk

Visszavonták a kartördelő szkandergépet

Visszavonja szkandergépét a játéktermekből egy japán cég, miután három ember is eltörte karját a gép ellen küzdve, közölte a cég szerdán. A 155 darab gépet alig egy hónapja szállították ki Japán játéktermeibe - külföldön a gépet nem hozták forgalomba.
2007. augusztus 22. szerda 10:06 - Hírextra
Az Atlus nevű cég szóvivője elmondta, hogy a játékgép kidolgozásakor több szimulációt is végeztek a lehetséges sérülések elkerülésére, de váratlan balesetek könnyen előfordulhatnak, amikor a játékosok túlságosan izgatottak lesznek, vagy nem követik az utasításokat.

A szóvivő hozzátette: attól tart néhány külföldi nem értette meg a csak japánul leírt használati utasítást. A három sérült közül ketten külföldiek voltak: egy dél-koreai és egy francia fiatalember.

A játékosok tíz különböző erősségű ellenfél ellen küzdhettek a műkarral ellátott gépen. Arról nem szóltak a hírek, hogy a szerencsétlenül járt játékosok karja a francia cselédlány, a csivava, vagy a profi birkózó erejétől tört-e el.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását